Hoe is de ervaring

Roel is een van de meest "echte" mensen die ik heb mogen ontmoeten in de afgelopen jaren. Met oprechte positiviteit weet hij de juiste snaar te raken. Alles wat hij doet komt voort uit gevoel, passie en intuïtie. De intrinsieke wens om andere mensen te helpen, te laten groeien, geeft hij invulling door "het willen delen". Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen. En dat is precies wat Roel doet!

Met de sensitiviteit die hij bezit merk ik dat Roel mij en mijn gevoel kan lezen.
En er telkens in slaagt verdieping aan te brengen in mijn ontwikkeling met zijn vaardigheden. Wanneer je zoekt, maar niet weet waarnaar. Je iets mist maar niet weet wat.
Wanneer je een coach / begeleider kunt gebruiken die jou op persoonlijk of zakelijk vlak verder kan helpen. Ga dan eens in gesprek met Roel over de mogelijkheden die hij te bieden heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij het verschil voor je kan maken.

~Marthé

Roel is betrokken bij iedereen die naar hem toekomt. Geen vraag vind hij te gek en hij staat je bij met raad en daad. Meedenken waar hij kan. Samen met zijn vrouw Maaike is het een gouden duo en een aanwinst voor de maatschappij. Zelden zulke pure mensen meegemaakt.

~Petra

Als je denkt ik kan niet meer!? Dan staat Roel voor, naast en/of achter je en zorgt ervoor dat je net dat stapje meer kan, net die energie vind om het af te maken zodat je de top bereikt waar je na toe wil. Zowel bij mezelf als bij onze kinderen. Bedankt Roel dat je ons zo laat groeien.

~Malindy

Roel is een coach die graag wil dat het goed met je gaat, hij zet zich volledig voor je in en niet omdat hij er financieel beter van wilt worden, maar omdat het zijn passie is om jou te zien groeien, om te zien dat jij in jezelf gaat geloven en om jou te laten ervaren dat de grenzen verlegt kunnen worden!
Roel geeft je de ruimte om te groeien in jouw tempo, want het is niet het tempo wat geldt, maar je doorzettingsvermogen! Hij laat jou in je waarde en zal je niet veroordelen als het niet lukt, hij zal begrip tonen en er in geloven dat jij in jezelf kunt en mag geloven en je het gevoel geven dat het de volgende keer beter gaat!

~Michelle

Fantastisch hoe er naar bepaalde onderwerpen gekeken word maar vooral het advies wat.je krijgt. Het zet je aan het denken, het doet wat met je. Ik ben zo blij dat ik Roel (en zijn vrouw Maaike) heb leren kennen. Heb al veel geleerd en ben veranderd daardoor. Topper!

~Mariska

Een bijeenkomst waarbij de deelnemers geïnspireerd en een ervaring rijker naar huis terug gingen, top gedaan Roel.

~Algemene Hulpdienst Nieuwegein